Prachtige natuur

fotoMet 5 pelgrims vanmorgen, uit Lubian, tegelijk vertrokken in het donker, omdat (zeker als het donker is) de pijlen moeilijk te zien zijn en 10 ogen zien meer dan 4. De inspanningen van de eerste 2 uur bergop werden ruim beloond want nadat de zon zich gemeld had en wij de klim hadden hadden volbracht, door de inmiddels bekende holle wegen cq rivieren, was het uitzicht meer dan de moeite waard op de top van de Porte de la Canda (1250 meter).

foto1De route ging achtereenvolgens slingerend verder over rotsblokken en geïmproviseerde natuurstenen bruggetjes wat mooie indrukken naliet. Het grote gebied dat vorig jaar is afgebrand was opmerkelijk goed aan het herstellen (een van de begunstige voordelen als je hier al eens eerder bent geweest!).

foto2

Vrijwel de gehele dag zijn wij met vijven bij elkaar gebleven, het was wel een internationaal gezelschap, namelijk een Noors meisje, een Poolse jongen en een Spaanse man van middelbare leeftijd aangevuld met twee Brabanders, Henk en Johannes.

Halverwege hebben wij samen koffie gedronken met een bocadillo. In A Gudina hebben wij van twee afscheid genomen omdat deze voor de 46 km gingen (met 38 graden). Mede door de temperatuur hebben wij besloten om vanmiddag de schaduw op te zoeken om morgen fit aan de 36 km te kunnen beginnen.

Een gedachte over “Prachtige natuur

  1. piet

    Het schiet al aardig op. Fijn dat je nog zo kunt genieten en naarmate je je doel nadert wordt het gemakkelijker al luidt het spreekwoord anders.
    Heel veel groeten en heel speciale groeten van oud-burgemeester Martijn en zijn vrouw.

Reacties plaatsen niet mogelijk.