Saaie tocht met een super slot…

fotoVannacht goed geslapen in een chauffeurshostel. Voordeel hiervan is : dat je s’morgens koffie kunt krijgen voordat je aanstapt. Twee kleine dorpjes zouden wij vandaag passeren voordat het geplande halteplaats bereikt zou worden. De hele dag hebben wij over een licht geaccidenteerde grindwegen gelopen met zover het oog reiken kon granen en nog eens granen. Opmerkelijk van een goeie kwaliteit. Minder was de autoweg die de gehele dag vrijwel parallel naast onze camino liep.

Eenmaal in Medina del Campo, onze eindbestemming van vandaag,werden wij verwelkomd door een Carmaliet pater die ons ieder een eigen kamer aanbood inclusief badkamer, in een Seminarie hartje stad.

Weer een stad met vele schoonheden zoals pleinen en Eglesia’s, maar ook een prachtig gerestaureerd kasteel en diverse musea. Ook vele bars en Restaurants in gezellige Spaanse steegjes kenmerkt een gezellige stad. Wij hebben een heerlijk menu del dia (€ 10,-) genomen in Restaurant “GLORIA”.

Zo meteen Siësta en vanavond nog het gebruikelijke avondwandelingetje om soepel te blijven in de spiertjes.

foto1  foto2

6 gedachten over “Saaie tocht met een super slot…

  1. Joep van Bommel

    Beste Johannes en Henk, wat geweldig om elke dag jullie mooie verhalen te lezen. Het begint elke ochtend een automatisme te worden naar jullie site te gaan. Dit zullen we over een paar weken zeker gaan missen. Mochten jullie vandaag in Tordesillas komen dan is er op de Plaza Mayor een super (tapas) restaurant. Helemaal in de hoek onder de pilaren bij 2 ludieke rondhoofdige broers. Nog veel wandelplezier gewenst. Namens fanclub Beatrixstraat – Joep.

  2. janet

    Hoi pap en Henk.
    Wat een gave foto “in de gloria”, heel toepasselijke naam!
    Heerlijk om jullie op de voet te volgen. Het is jullie zoooo gegund! Ik geniet op afstand van jullie tocht . Dikke zoen!

  3. Nellie en Marius

    Ha, die Johannes en Henk,
    Gezien de reacties en de verhalen die naar ons toe komen hebben jullie beiden alles onder controle.
    Goede temperaturen en wijde blikken een goed glas wijn en geen slaap tekort.
    Al bij al weer een mooie tocht naar ik begrepen heb met nieuwe ZOLEN en 2 “wandelstukken”
    Hoe is het daarmee????
    Overigens de foto’s zijn goed, zodat wij over jullie schouders mee kunnen kijken en daardoor
    ook een beetje mee kunnen genieten. Eventerzijde:(Annie geniet van de door jullie gemaakte filmpjes)
    groetjes van Nellie en Mari.

  4. Frans Knapen

    Na zoveel nachten samen, hebben jullie ‘s nachts in Medina del Campo zeker wel een traantje moeten laten? Ik blijf genieten van jullie verslagen!

  5. Nelly en Dre

    Hoi Henk en Johannes!
    Superprestatie leveren jullie, grote bewondering voor de vele kilometers tot nu toe! Volgens mij zit de stemming er goed in, zo te zien aan de foto van vandaag. Geniet van jullie tocht, wij volgen jullie vanuit Millus.
    Groetjes van Nelly, ook namens Dré

  6. Piet

    Inderdaad een spannend slot: ik weet niet op wie jullie toasten maar ik doe het van harte op jullie: ga zo door, proost!!

Reacties plaatsen niet mogelijk.